Montering af varmepumpe til private og erhverv​

Søger du en kompetent VVS-installatør, som kan være behjælpelig med montering af varmepumpe i dit hjem? Så er du kommet til det rette sted. Winthers VVS hjælper kunder i områderne omkring Fredericia, Vejle og Kolding.

Opvarmer du dit hjem eller dine erhvervslokaler med olie, el eller naturgas, kan du spare penge ved at få installeret en varmepumpe. Bor du desuden i et område uden fjernvarme, kan du også med fordel få installeret en varmepumpe. Læs meget mere om fordelene ved montering af varmepumper nedenfor.

Spar energi og penge med en varmepumpe

Du kan både spare energi og penge ved at få installeret en varmepumpe. Varmepumpen udnytter nemlig energien i de øvrige omgivelser i husets opvarmningssystem. Er temperaturen udenfor eksempelvis varm, eller er den omkringliggende jord varm, overfører varmepumpen varmen fra disse til radiatoren eller gulvvarmen i dit hjem.

​Hos Winthers VVS kan du få hjælp til enten installation af varmepumpe eller varmepumpeservice. Vi har mange års erfaring og er meget passionerede omkring vores fag. Hos os er kunden altid i centrum, og vi sikrer en god kundeservice ved at have personlig kontakt og ved at overholde alle aftaler.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en kompetent varmepumpemontør? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos os er du garanteret et resultat af høj kvalitet og et tæt samarbejde gennem hele processen.

Ring til os på telefon 23 30 50 46, eller skriv til vores e-mail: winthersvvs@gmail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​ på telefonen

Mandag​

​08:00 - 16:00​

Tirsdag

​08:00 - 16:00​

Onsdag

​08:00 - 16:00​

Torsdag

​08:00 - 16:00​

Fredag

​08:00 - 14:00​

Lørdag

10:00 - 14:00​

Kontakt

Winthers VVS v/Erik Winther Rehmeier

​​​CVR: 21324094​

Holbergsvej 43, ​7000 Fredericia

​​Telefon: 23 30 50 46

​​​Mail: winthersvvs@gmail.com

Social media​

facebook-logo-button   google-plus-logo-button