Winthers VVS

Fjernvarmeinstallation

Fjernvarmeinstallation til erhverv og private kunder

Winthers VVS er et VVS-firma med stor erfaring og som brænder for alt, der har med VVS at gøre, hvilket afspejles i vores flotte resultater. Vi kan hjælpe dig med fjernvarmeinstallation i dit hjem eller i dit erhvervslokale i for eksempel Fredericia, Vejle eller Kolding eller andre nærliggende områder.

​Selvom de fleste danske boliger har adgang til fjernvarme, er der sommetider behov for servicering af dit fjernvarmeanlæg. Der kan også være behov for installation af nye komponenter eller anlæg, for at fjernvarmeanlægget virker helt optimalt. Dette er netop, hvad vi står klar til at hjælpe dig med.​

​Spar penge med en fjernvarmeinstallation af høj kvalitet

​Hos Winthers VVS er vi eksperter i fjernvarme, og derfor kan du være helt tryg ved at lade os udføre installation af fjernvarme i dit hjem. De løsninger vi bruger i forbindelse med en fjernvarmeinstallation er ekstra holdbare, således at du er sikret en billigere fjernvarme i længden.

Hos os er god kundeservice i højsædet, og derfor sørger vi altid for at have en tæt og personlig dialog med vores kunder. Vi sørger for løbende at opdatere dig vedrørende status på opgaven, og vi overholder selvfølgelig altid vores aftaler. 

​Derudover er vores priser altid konkurrencedygtige – også selv om kvaliteten af det udførte arbejde er af høj kvalitet.

VVS installatør i gang med reparation af håndvask

Få et godt tilbud på service og fjernvarmeinstallation

Leder du efter en kompetent VVS’er, som kan udføre enten service eller installation af fjernvarme, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan desuden også hjælpe med andre typer varmeanlæg, hvor vi eksempelvis også har stor erfaring med montering af varmepumper.

​Du kan ringe til os med det samme, på telefon 23 30 50 46 eller skrive til vores e-mail winthersvvs@gmail.com. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, så vender vi tilbage og aftaler nærmere.

Få et uforpligtende tilbud