Winthers VVS

Montering af varmepumpe

Montering af varmepumpe til private og erhverv​

Søger du en kompetent VVS-installatør, som kan være behjælpelig med montering af varmepumpe i dit hjem? Så er du kommet til det rette sted. Winthers VVS hjælper kunder i områderne omkring Fredericia, Vejle og Kolding.

​Opvarmer du dit hjem eller dine erhvervslokaler med olie, el eller naturgas, kan du spare penge ved at få installeret en varmepumpe. Bor du desuden i et område uden fjernvarme, kan du også med fordel få installeret et varmeanlæg i form af en varmepumpe. Læs meget mere om fordelene ved montering af varmepumper nedenfor.

​Spar energi og penge med en varmepumpe

Du kan både spare energi og penge ved at få installeret en varmepumpe. Varmepumpen udnytter nemlig energien i de øvrige omgivelser i husets opvarmningssystem. Er temperaturen udenfor eksempelvis varm, eller er den omkringliggende jord varm, overfører varmepumpen varmen fra disse til radiatoren eller gulvvarmen i dit hjem – alt afhængig af hvilken type varmepumpe du får installeret. 

​Hos Winthers VVS kan du få hjælp til enten installation af varmepumpe eller varmepumpeservice. Vi hjælper dig naturligvis med at vælge den mest hensigtsmæssige løsning, gennem professionel og rutineret rådgivning.

​Vi har mange års erfaring og er meget passionerede omkring vores fag. Hos os er kunden altid i centrum, og vi sikrer en god kundeservice ved at have personlig kontakt og ved at overholde alle aftaler.​ Vi kan naturligvis også hjælpe med andre typer af varmeanlæg. 

VVS installatør i gang med reparation af håndvask

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Er du på udkig efter en kompetent varmepumpemontør? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos os er du garanteret et resultat af høj kvalitet og et tæt samarbejde gennem hele processen. 

​Få hjælp til montering af varmepumpe, service og eftersyn med det samme eller når du har brug for det. Ring til os på telefon 23 30 50 46 og få en snak omkring dine behov, eller skriv til vores e-mail winthersvvs@gmail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig uanset om du skal have monteret en luft-til-luft varmepumpe i sommerhuset, en luft-til-vand varmepumpe i forbindelse med installation af gulvvarme under en badeværelsesrenovering eller noget helt andet. 

 

Få et uforpligtende tilbud