Winthers VVS

​Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse i dit hjem

Søger du en kompetent VVS-installatør, som står klar til at hjælpe dig med en renovering af badeværelse i for eksempel i området omkring Fredericia, Vejle og Kolding? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har over 20 års erfaring at basere vores arbejde på, og derfor er du altid garanteret et flot resultat. Vi er passionerede omkring vores arbejde, og vi brænder for vores fag, hvorfor du altid kan forvente et resultat af høj kvalitet, samt en god kundeservice.

Få en renovering af badeværelse til en skarp pris

Hos os er du ikke bare garanteret høj kvalitet, men også en god, konkurrencedygtig pris på badeværelsesrenovering.

Vi hjælper alle kunder. Hvad enten du er privatperson eller en erhvervskunde, er du velkommen til at kontakte os. Derudover hjælper vi også med alle typer af badeværelsesrenovering, hvad enten der er tale om en større eller mindre opgave, er vi klar til at opfylde dine ønsker. Vi kan også foretage vandinstallationer og fjernvarmeinstallation i forbindelse med renovering af badeværelser.

VVS installatør i gang med reparation af håndvask

Kontakt os for nærmere information om nyt badeværelse

Mangler du hjælp til et nyt badeværelse, renovering af badeværelse eller en anden VVS-opgave, såsom montering af luft-til-vand varmepumpe, evt. i forbindelse med rneovering af badeværelset? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi garanterer et godt resultat i høj kvalitet, samt god kundeservice til en attraktiv pris. Du kan ringe til os på telefon 23 30 50 46 eller skrive til vores e-mail: winthersvvs@gmail.com. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Få et uforpligtende tilbud