Winthers VVS

Om os

VVS med fokus på høj kvalitet

​Winthers VVS blev startet på hjemmeadressen, Holbergsvej 43 i 1997.

​Som tiden er skredet frem og arbejdsopgaverne blev større og krævede mere plads, rykkede værkstedsdelen ud på Egumvej i Fredericia, hvor det er muligt at udføre større og mere pladskrævende opgaver.

​VVS er vand, varme og sanitet – sådan forstår vi VVS, og jeg sætter en stor ære i at holde mig til mit fag. Jeg går op i det med liv og sjæl – både fagligt fordi det interesserer mig, og af hensyn til den kvalitet jeg leverer.

​Tit konkurreres der på prisen, og prisen er en væsentlig parameter – men ret beset er kvaliteten langt mere væsentlig inden for VVS, fordi løsningen skal holde i mange år – sammen med bygningen/boligen.

Samarbejdspartnere

Jeg bestræber mig altid på at samarbejde med andre, som også sætter kvalitet og aftaler højt. Så i den fase er dialog også en vigtig del af det gode samarbejde for kunden.​

I forbindelse med ombygning, renovering og andre små opgaver kan situationen opstå, at der skal andre håndværkere ind over. Jeg kan i den forbindelse være behjælpelig med henvisning og kontakt til andre håndværkere inden fra div. faggrupper.

VVS installatør i gang med reparation af håndvask

Få et uforpligtende tilbud